JapanCert品質保証
最新の99%のカバー率の問題集を提供することができます。

日本語認定

Microsoft 70-513認定試験に対する評判が良い問題集

By blog Admin | 投稿日: Mon, 03 Aug 2015 11:13:45 GMT

NO.1 )

NO.2 A class named TestService implements the following interface:
[ServiceContract]
public interface ITestService
{
[OperationContract]
DateTime GetServiceTime();
}
TestService is hosted in an ASP.NET application.
You need to modify the application to allow the GetServiceTime method to return the data formatted as
JSON.
It must do this only when the request URL ends in /ServiceTime. What should you do?
A.Add this attribute to the GetServiceTime method.
[WebInvoke(Method="POST")]
In the web.config file, add this element to system.serviceModel/behaviors/endpointBehaviors.
<behavior name="Json">
<enableWebScript />
</behavior>
In the web.config file, configure TestService in the system.serviceModel/services collection as follows:
<service name="TestService">
<endpoint address="/ServiceTime"
contract="TestService"
behaviorConfiguration="Json"
binding="webHttpBinding" />
</service>
B.Add this attribute to the GetServiceTime method.
[WebInvoke(Method="GET", UriTemplate="/ServiceTime", ResponseFormat=WebMessageFormat.Json)]
In the web.config file, configure TestService in the system.serviceModel/services collection as follows:
<service name="TestService">
<endpoint address="/ServiceTime"
contract="TestService"
binding="webHttpBinding"/>
</service>
C.Add this attribute to the GetServiceTime method
[WebGet(ResponseFormat=WebMessageFormat.Json, UriTemplate="/ServiceTime")]
Create a new svc file named Jsonversion.svc with the following content.
<% @ServiceHost Service="TestService"
Factory="System.ServiceModel.ActivationWebServiceHostFactory" %>
D.Add this attribute to the GetServiceTime method.
[WebGet(UriTemplate="Json)/ServiceTime")]
Create a new .svc file named Jsonversion.svc with the following content
<% @ServiceHost Service="TestService"
Factory="System.ServiceModel.ActivationWebServiceHostFactory" %>
Answer: C

Microsoft技術試験 70-513通信 70-513トレーニング資料 70-513 70-513予想試験

NO.3 You are developing a data contract for a Windows Communication Foundation (WCF) service.
The data in the data contract must participate in round trips. Strict schema validity is not required.
You need to ensure that the contract is forward-compatible and allows new data members to be added to
it.
Which interface should you implement in the data contract class?
A.ICommunicationObject
B.IExtension<T>
C.IExtensibleObject<T>
D.IExtensibleDataObject
Answer: D

Microsoft体験 70-513バージョン 70-513 70-513 70-513

NO.4 new EndpointAddress("net.tcp://localhost:8080/Logger")

NO.5 host.Description.Behaviors.Add(new RoutingBehavior(rc));
Request-reply operations are failing. You need to ensure that the router can handle one-way and
request-reply operations.
What should you do?
A.Change line 03 as follows:
typeof(IRequestReplyRouter),
B.Change line 03 as follows:
typeof(IDuplexSessionRouter),
C.Change line 10 as follows:
typeof(IRequestReplyRouter)
D.Change line 10 as follows:
typeof(IDuplexSessionRouter)
Answer: B

Microsoft 70-513過去問題 70-513会場 70-513模擬 70-513アクセスリスト
12.You are modifying an existing Windows Communication Foundation (WCF) service that is defined as
follows:
[ServiceContract]
public interface IMessageProcessor
{
[OperationContract]
void ProcessMessages();
}
public class MessageProcessor: IMessageProcessor
{
public void ProcessMessage();
SubmitOrder();
}
SubmitOrder makes a call to another service. The ProcessMessage method does not perform as
expected under a heavy load.
You need to enable processing of multiple messages. New messages must only be processed when the
ProcessMessage method is not processing requests,
or when it is waiting for calls to SubmitOrder to return.
Which attribute should you apply to the MessageProcessor class?
A.CallbackBehavior(ConcurrencyMode=ConcurencyMode.Reentrant)
B.CallbackBehavior(ConcurrencyMode=ConcurrencyMode.Multiple)
C.ServiceBehavior(ConcurrencyMode=ConcurrencyMode.Reentrant)
D.ServiceBehavior(ConcurrencyMode=ConcurrencyMode.Multiple)
Answer: C

Microsoft資格 70-513過去問題 70-513ソフト版 70-513
13.A Windows Communication Foundation (WCF) service listens for messages at
net.tcp://www.contoso.com/MyService.
It has a logical address at http://www.contoso.com/MyService. The configuration for the WCF client is as
follows:
<endpoint address="http://www.contoso.com/MyService"
binding="netTcpBinding"
bindingConfiguraton="NetTcpBinding_IMyService"
contract="ServiceReference1.IMyService"
name="NetTcpBinding_IMyService"/>
The generated configuration does not provide enough information for the client to communicate with the
server.
You need to update the client so that it can communicate with the server. What should you do?
A.In the client configuration, change the value of the address attribute to
net.tcp://www.contoso.com/MyService
B.In the client configuration, change the value of the address attribute to
net.tcp://www.contoso.com/MyService listen=http://www.contoso.com/MyService.
C.After instantiating the client and before invoking any service operation, add this line of code.
EndpointBehaviors.Add(new EndpointDiscoveryBehavior(){ Enabled = true });
D.After instantiating the client and before invoking any service operation, add this line of code.
client.Endpoint.Behaviors.Add(new ClientViaBehavior(new
Uri("net.tcp://www.contoso.com/IMyService")));
Answer: D

Microsoft受験方法 70-513体験 70-513コンポーネント 70-513サンプル
14.A Windows Communication Foundation (WCF) service is self-hosted in a console application.
The service implements the IDataAccess contract, which is defined in the MyApplication namespace.
The service is implemented in a class named DataAccessService which implements the IDataAccess
interface and also is defined in the MyApplication namespace. The hosting code is as follows.
(Line numbers are included for reference only.)
01 static void Main(string[] args)
02 {
03 ServiceHost host;
04 ...
05 host.Open();
06 Console.ReadLine();
07 host.Close();
08 }
You need to create a ServiceHost instance and assign it to the host variable. You also need to instantiate
the service host.
Which line of code should you insert at line 04?
A.host = new ServiceHost("MyApplication.DataAccessService");
B.host = new ServiceHost("MyApplication.DataAccess");
C.host = new ServiceHost(typeof(IDataAccess));
D.host = new ServiceHost(typeof(DataAccessService));
Answer: D

Microsoft模擬 70-513英語版 70-513 70-513教育
15.A Windows Communication Foundation (WCF) service implements the following contract.
[ServiceContract]
public interface IHelloService
{
[OperationContract(WebGet(UriTemplate="hello?name={name}"))]
string SayHello(string name);
}
The implementation is as follows:
public class HelloService: IHelloService
{
public string SayHello(string name)
{
return "Hello " + name;
}
}
The service is self-hosted, and the hosting code is as follows:
WebServiceHost svcHost = CreateHost();
svcHost.Open();
Console.ReadLine();
svcHost.Close();
You need to implement CreateHost so that the service has a single endpoint hosted at
http://localhost:8000/HelloService.
Which code segment should you use?
A.WebServiceHost svcHost = new WebServiceHost(typeof(HelloService));
svcHost.AddServiceEndpoint(typeof(IHelloService),
new WebHttpBinding(WebHttpSecurityMode.None),
"http://localhost:8000/HelloService");
return svcHost;
B.Uri baseAddress = new Uri("http://localhost:8000");
WebServiceHost svcHost = new WebServiceHost(typeof(HelloService), baseAddress);
svcHost.AddServiceEndpoint(typeof(IHelloService),
new WebHttpBinding(WebHttpSecurityMode.None),
"HelloService");
return svcHost;
C.WebServiceHost svcHost = new WebServiceHost(new HelloService());
svcHost.AddServiceEndpoint(typeof(IHelloService),
new WebHttpBinding(WebHttpSecurityMode.None),
"http://localhost:8000/HelloService");
retumn svcHost
D.Uri baseAddress = new Uri("http://localhost:8000/");
WebServiceHost svcHost = new WebServiceHost(new HelloService(), baseAddress);
svcHost.AddServiceEndpoint(typeof(IHelloService),
new WebHttpBinding(WebHttpSecurityMode.None),
"HelloService");
retumn svcHost;
Answer: B

Microsoftクラムメディア 70-513ふりーく 70-513信頼度 70-513取得 70-513割引
16.You are building a client for a Windows Communication Foundation (WCF) service.
You need to create a proxy to consume this service. Which class should you use?
A.ChannelFactory<TChannel>
B.ServiceHost
C.ClientRuntime
D.CommunicationObject
Answer: A

Microsoft返済 70-513通信 70-513日記 70-513受験期 70-513
17.You are working with a Windows Communication Foundation (WCF) client application that has a
generated proxy named SampleServiceProxy.
When the client application is executing, in line 04 of the following code, the channel faults (Line numbers
are included for reference only.)
01 SampleServiceProxy proxy = new SampleServiceProxy();
02 try
03 {
04 proxy.ProcessInvoice(invoice);
05 }
06 catch
07 {
08 if(proxy.State == CommunicationState.Faulted)
09 {
10 ...
11 }
12 }
13 proxy.UpdateCustomer(customer);
You need to return proxy to a state in which it can successfully execute the call in line 13.
Which code segment should you use at line 10?
A.proxy.Close();
B.proxy = new SampleServiceProxy();
C.proxy.Abort();
D.proxy.Open();
Answer: B

Microsoftキャッシュ 70-513 70-513
18.A Windows Communication Foundation (WCF) service has a callback contract. You are developing a
client application that will call this service.
You must ensure that the client application can interact with the WCF service. What should you do?
A.On the OperationContractAttribute, set the AsyncPattern property value to true.
B.On the OperationContractAttribute, set the ReplyAction property value to the endpoint address of the
client.
C.On the client, create a proxy derived from DuplexClientBase<TChannel>.
D.On the client, use GetCallbackChannel<T>.
Answer: C

Microsoftブロンズ教材 70-513 70-513 70-513ワークスペース 70-513最新版

NO.6 RoutingConfiguration rc = new RoutingConfiguration();

NO.7 You are developing a client that sends several types of SOAP messages to a Windows Communication
Foundation (WCF)
service method named PostData. PostData is currently defined as follows:
[OperationContract]
void PostData(Order data);
You need to modify PostData so that it can receive any SOAP message. Which code segment should
you use?
A.[OperationContract(IsOneWay=true, Action="*", ReplyAction="*")]
void PostData(Order data);
B.[OperationContract(IsOneWay=true, Action="*", ReplyAction = "*")]
void PostData(BodyWriter data);
C.[OperationContract]
void PostData(BodyWriter data);
D.[OperationContract]
void PostData(Message data);
Answer: D

Microsoft教本 70-513キャッシュ 70-513再テスト 70-513認定試験 70-513 70-513実際試験

NO.8 You are creating a Windows Communication Foundation (WCF) service that is implemented as follows.
(Line numbers are included for reference only.)
01 [ServiceContract]
02 [ServiceBehavior(IncludeExceptionDetailsInFaults = true)]
03 public class OrderService
04 {
05 [OperationContract]
06 public void SubmitOrder(Order anOrder)
07 {
08 try
09 {
10 ...
11 }
12 catch(DivideByZeroException ex)
13 {
14 ...
15 }
16 }
17 }
You need to ensure that the stack trace details of the exception are not included in the error information
sent to the client.
What should you do?
A.Replace line 14 with the following line:
throw;
B.Replace line 14 with the following line:
throw new FaultException<Order>(anOrder, ex.ToString());
C.After line 05, add the following line:
[FaultContract(typeof(FaultException<Order>))]
Replace line 14 with the following line:
throw ex;
D.Alter line 05, add the following line:
[FaultContract(typeof(FaultException<Order>))]
Replace line 14 with the following line:
throw new FaultException<Order>(anOrder, "Divide by zero exception");
Answer: D

Microsoftパッケージ 70-513変更 70-513関節 70-513過去問 70-513

JapanCertのMicrosoftの70-513試験トレーニング資料が受験生の皆様の評判を取ったのはもう最近のことではないです。これはJapanCertのMicrosoftの70-513試験トレーニング資料は確かに信頼できて、受験生の皆様が首尾よく試験に合格することに助けを差し上げられることが証明されました。 JapanCertのMicrosoftの70-513試験トレーニング資料がベストセラーになって、他のサイトをずっと先んじて皆様の認可を取りましたから、好評は言うまでもないです。 Microsoftの70-513認定試験を受けたら、速くJapanCertというサイトをクリックしてください。あなたがずっとほしいものを手に入れることができますから。最もプロな人々が注目しているIT専門家になりたかったら、後悔しないように速くショッピングカートを入れましょう。

あなたのIT夢はどんなに大きくても、JapanCertは君のそばにいていて、君の成功に助けます。JapanCertの Microsoftの70-513試験トレーニング資料は高度に認証されたIT領域の専門家の経験と創造を含めているものです。もし君はいささかな心配することがあるなら、あなたはJapanCertの Microsoftの70-513試験トレーニング資料を購入する前に、JapanCertは無料でサンプルを提供することができますし、絶対に失望させません。

JapanCertはもっぱらITプロ認証試験に関する知識を提供するのサイトで、ほかのサイト使った人はJapanCertが最高の知識源サイトと比較しますた。JapanCertの商品はとても頼もしい試験の練習問題と解答は非常に正確でございます。

70-513試験番号:70-513 サンプル問題集
試験科目:「TS: Windows Communication Foundation velopment with Microsoft .NET Framework 4」
最近更新時間:2015-08-02
問題と解答:323

>> 70-513 サンプル問題集

試験 70-513:
TS: Microsoft .NET Framework 4 を使用した Windows Communication Foundation の開発

概要
試験の準備
この試験では、Windows Communication Foundation と .NET Framework 4 を使用してアプリケーションを開発するうえで必要となる受験者の知識とスキルを評価します。
受験対象者のプロファイル
この試験の受験対象者は、Microsoft Visual Studio 2010 と .NET Framework 4 を使用して分散アプリケーションを構築している開発環境でチーム作業を行っている方です。受験対象者には、Windows Communication Foundation (WCF) ベース アプリケーションの開発経験が 1 年以上、および .NET Framework 4 の使用経験が 6 か月以上必要です。また、次の内容を示すことができる必要があります。
.NET Framework 4 ソリューション スタックに関連する WCF を十分理解している。
サービス モデル要素の作成経験がある。
WCF を使用してオープン通信や .NET 通信をサポートした経験がある。
WCF アプリケーションを構成し、展開した経験がある。
ホスティング サービスに対する Visual Studio ツール、トレース ツール、SvcUtil、WCF パフォーマンス監視、および IIS/WAS の使用経験がある。
WCF アプリケーションをセキュリティ保護した経験がある。
同時実行について十分理解している。
注意 この受験ガイドは、事前の通知なく、マイクロソフトの独自の判断で適宜変更される場合があります。マイクロソフトの試験には、適応性テスト テクノロジとシミュレーション問題が含まれる場合がありますが、この受験ガイドでは、特に試験の出題形式を想定していません。出題形式にこだわらず、この受験ガイドを参考にして、受験準備を行ってください。

Microsoftの70-513試験の準備をしていたら、JapanCertは貴方が夢を実現することにヘルプを与えます。 JapanCertのMicrosoftの70-513試験トレーニング資料は高品質のトレーニング資料で、100パーセントの合格率を保証できます。もしあなたが適当な時間を持って勉強できるのなら、JapanCertのMicrosoftの70-513試験トレーニング資料を選びましょう。この資料を手に入れたら、楽に試験の準備をすることができます。

弊社が提供した問題集がほかのインターネットに比べて問題のカーバ範囲がもっと広くて対応性が強い長所があります。JapanCertが持つべきなIT問題集を提供するサイトでございます。

JapanCertは最新のST0-250問題集と高品質の70-342問題と回答を提供します。JapanCertのC4090-958 VCEテストエンジンとM2070-740試験ガイドはあなたが一回で試験に合格するのを助けることができます。高品質のC2010-657 PDFトレーニング教材は、あなたがより迅速かつ簡単に試験に合格することを100%保証します。試験に合格して認証資格を取るのはそのような簡単なことです。

記事のリンク:http://www.japancert.com/70-513.html

投稿日: 2015/8/3 11:13:45  |  カテゴリー: Microsoft  |  タグ: 70-513問題集70-513試験トレーニング資料70-513認定試験
Copyright © 2021. 日本語認定 All rights reserved.